COVID-19 SIKKERHED OG FORHOLDSREGLER HOS BABYS MOMENT

5. september 2020
September, 2020

COVID-19 POLITIK I VORES ATELIER

Hvad gør vi for din sikkerhed?

Vi fotograferer NÆSTEN som normalt igen. Og hvad betyder næsten så for dig?

Jo, vi har taget nogle forholdsregler, så du kan føle dig sikker og slappe af, når du kommer hos os. Vi følger de altid gældende retningslinjer som det første.

Det er en meget stor prioritet hos Babys Moment, at du og din familie er beskyttet hos os efter alle kunstens regler.

BABYS MOMENT SIKKERHED OG FORHOLDSREGLER OMKRING COVID-19

Før hver session tjekker vi vores eget helbred. Hvis vi har symptomer på Covid-19, forkølelse eller andet, får du besked med det samme. Vi finder en ny dato, så hurtigt, som muligt efter den først aftale dato.
Vi har sprit udenfor hoveddøren, lige indenfor hoveddøren og placeret rundt omkring i vores atelier og vores mødelokale. Vi har masker, visir og handsker. Vi aftaler med dig, hvordan din fotosession skal foregå og vi benytter maske, visir og handsker alt efter dine ønsker.
Før og efter hver session vasker vi grundigt hænder og vi spritter hænder jævnligt under din fotosession. Du bedes også vaske dine hænder grundigt i mindst 60 sekunder, inden du tager afsted til din fotosession. Hvis du er syg eller har symptomer i 24 timer før din fotosession, skal du kontakte os for at aftale en ny tid, det koster ikke noget..
Efter hver fotosession i vores atelier bliver vores atelier grundigt rengjort. Alt materiale bliver tørret af, vasket eller desinficeret alt efter hvilken form for materiale det drejer sig om.
Der er max. en fotosession per dag.
Vi glæder os til at se dig og din familie 🙂

  

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT