Til dig

DU kan få det, som du vil ha' det

Ja, det kan du. Lige nøjagtig dét, du gerne vil ha' :-)

Din fotosession inkluderer et par velkomstguides med tips og gode råd, så du kan forberede dig på din oplevelse hos os - uanset om det er i vores atelier eller på location efter dit valg. Efter fotograferingen inviteres du til at komme til din design- og ordrekonsultation, hvor vi sammen gennemgår dine portrætter og du kan udvælge portrætter, rammer, album eller foliobokse.

Vi har omhyggeligt udvalgte pakker, så det er let for dig at vælge, hvad du kunne tænke dig eller du kan vælge at bestille á la carte fra menuen :-)

Hvis du ikke kan komme herned, modtager du et link til dit personlige online galleri, hvor du kan sidde derhjemme og gå portrætterne igennem.

VORES FOTOSESSIONS

Kontakt os med dine ønsker - også selvom det kun er løse tanker, vi kan helt sikkert sammen finde en løsning, du vil elske.

Vores mål er at du skal nyde dine portrætter for altid.

Både når du ser dem på væggen og smiler stille indeni, når du går forbi dem, eller når I sammen tager jer tid til at se i jeres album med jeres familieminder

STARTER VED

SE MERE

790,- kr.

VORES FOTOSESSIONS

DIN SMUKKE MAVE

01.

Starter ved 990,- kr.

Vi har god tid :-) Vi har kjoler og andet godt, du kan låne og som du kan kombinere med dine egne ting. En fotosession varer typisk et par timer.

Når du samtidig booker en session til din nyfødte, modtager du en rabat på 500,- kr. på din graviditetsfotosession.

DIt NYFØDTE BArn

02.

Starter ved 1.500,- kr.

Helt enkelt eller med yndige pandebånd og smarte bukser - vi har de sødeste, mest nuttede huer, shorts, kjoler og meget mere, du kan låne. Du kan vælge mellem mange typer wraps, tæpper, pelse oma. Du må gerne tage jeres egne tæpper, bamser osv. med for at gøre det mere personligt.

Eller - du kan holde det helt enkelt - det er op til dig.

DIN DEJLIGE BABY

03.

Starter ved 790,- kr.

Så er der fart på, når din øjesten er over 6 mdr. Der er mere intens kontakt og måske endda kravlen rundt. Vi har masser af props - baljer, tæpper, pelse, bamser, blomster, pandebånd og søde og seje blebukser - tag også selv det med hjemmefra, det gør det hele mere personligt.

"Familie - dér, hvor livet begynder og kærligheden aldrig slutter"

det er historien

om

kontakt os

Din kærlighed, din familie, dit liv - så de næste generationer også kan lære dig at kende

LOCATIONS

03

02

01

Hjemme hos dig

Vores atelier

On-location

Vi fotograferer hjemme hos dig - det kan være udenfor i haven, i stuen, på værelset, eller i køkkenet. Vi vælger stedet med det bedste lys og muligheder for at fange de bedste portrætter.

Livsstilsfotografering er en meget personlig løsning og er ikke så poleret. Det skal foregå i dagens lyse timer.

Priser fra 1500,- kr.

Et oplagt valgt, når fotograferingen skal foregå på en helt bestemt dato.

Vi har forskellige farver baggrunde, du kan vælge imellem, masser af props at vælge imellem - graviditetskjoler, nuttede huer til de små, pandebånd, blebukser, tæpper, pelse, bamser, baljer, seng, blomster og meget mere.

Priser fra 790,- kr.

Når du godt kan li' vind i håret og naturens elementer, storbyens tage eller bare noget nyt. Vi finder en flot location - enten har du selv noget i tankerne eller også har vi nogle flotte steder, du kan vælge imellem. Vi ligger flot ved vand, strand, skove og marker. Da vi er i Danmark og vejret kan drille, aftaler vi bare en ny tid, hvis det regner eller blæser for meget.

Priser fra 1500,- kr.

TIPS OG INFO OG GODE TILBUD

SKRIV MIG OP TIL GODT NYT

Mere om:

Følg os

KONTAKT

Ring på 21 74 44 08

Skriv på fotografi@mail.dk

eller udfyld formularen her

UDFYLD FORMULAR

OPLEVELSEN