eksisterer du selv på fotografier

du har verdens bedste familie

Jeps, på gode dage og dårlige dage. Og det er vigtigt at dokumentere jeres liv. Ikke bare på en usb eller på Facebook, men med en oplevelse og minder, som ikke bliver væk på computeren, men som I kan tage frem og nyde i fællesskab, når I åbner jeres album - eller som får smilet frem, når du ser på portrætterne på din væg eller på din hylde.

oplevelsen

03

02

01

Din design- og ordrekonsultation

Din fotosession

Forberedelsen

Vi inviterer dig herned for at se billederne på storskærm sammen med os. Der er god tid til at se billederne igennem og ti lat du kan se på rammer, kollektioner, album og foliebokse. Vi finder en løsning, der passer til dit hjem og som du kommer til at nyde i mange år frem.

Vi mødes på den aftalte location eller i vores atelier. Vi har sat god tid af til fotograferingen, så der er tid til at skifte tøj, til pauser, at skifte ble, at amme, hvile fødderne og få en kop kaffe.

Hvis vi skal udenfor at fotografere ringer vi sammen et par dage før din fotosession og opdateres på det danske vejr.

Vi taler sammen om dine ønsker - vi kommer med tips og gode ideer . Du kan låne kjoler i mange farver, stilarter og størrelser til dig selv og så har vi det sødeste tøj, tæpper osv. til nyfødte og babyer og et lille udvalg af tøj til de mindste børn.

Vi sender vores velkomstpakke til dig, så du kan forberede dig bedst muligt på din fotosession.

se mere om fotosessions

MERE INFO

produkter

FOTOSESSIONS

Kvalitetsprodukter, som du kan nyde resten af dit liv - portrætkollektioner i klassiske rammer på dine vægge, flotte album, fleksible foliebokse. Alt sammen i høj kvalitet og lækkert udført.

STARTER FRA 790,- KR.

Vælg selv om det skal være i vores atelier, på location efter dit valg - vi er tæt på skov, mark, strand og vand - eller hjemme hos dig selv.

Book Nu

Book Nu

Faq

02.

01.

Min baby er allerede født, kan jeg nå at planlægge en nyfødt session?

Hvor lang tid tager min nyfødte fotosession?

Kontakt os. Selvom du er i sidste sekund, vil vi prøve at finde en tid til dig. Hvis du gerne vil have portrætter, hvor din nyfødte sover er det bedst 5-10 dage efter fødslen. Men det er aldrig for sent at få tager portrætter, hver alder har sin charme og vi garanterer, at du vil elske billederne :-)

Din session tager mellem 1 time og 3 timer afhængigt af den type session, du bestiller. Der er altid pauser til amning og bleskift og en kop kaffe. Atmosfæren er meget afslappet og behagelig, og tempoet i vores session vil blive bestemt af din baby.

04.

03.

KAN JEG LÅNE TØJ til mig selv og til mit BARN/mine børn?

Hvordan booker jeg uden at kende min sessionsdato?

Ja! I mit studie finder du et stort udbud af hatte, pandebånd og wraps, som vi kan style. Hvad kunne du tænke dig? Det er vigtigt, I føler jer godt tilpas, så jeg foreslår at bære tøj, som du kan bevæge dig frit i. Jeg anbefaler også bløde tonede, ensfarvede farver, undgå store logoer og småmønstrede overdele, så vi kan holde fokus på babyen. Gerne et let og luftigt look med bløde og dæmpede farver. Vi har et stort udvalg i kjoler til dig og tøj, tæpper osv. til baby.

Din termin er din sessionsdato, så vi kan være sikre på, at du er i min kalender i den pågældende måned. Når din baby er født, og du er klar til at gå hjem, skal du bare sende mig en e-mail ellerringe, og derfra planlægger vi en endelig dato og tid for din session inden for de første 5-10 dage efter din babys ankomst. Når du har booket din nyfødte fotosession, sender jeg dig en detaljeret e-mail med alle de oplysninger, du har brug for til at forberede dig bedst muligt.

starten på et familieeventyr

Med et nyt familiemedlem er der al mulig grund til at starte en fantastisk familietradition med dejlige portrætter gennem livet. Din gravide mave, din nyfødte og din baby - starten på et helt liv med kærlighed og familie

View More

TIPS OG INFO OG GODE TILBUD

SKRIV MIG OP TIL GODT NYT

Mere om:

Følg os

KONTAKT

Ring på 21 74 44 08

Skriv på fotografi@mail.dk

eller udfyld formularen her

UDFYLD FORMULAR

OPLEVELSEN