Hvornår er det bedste tidspunkt til fotografering af min nyfødte baby?

28. oktober 2020

Det allerbedste tidspunkt er 5-12 dage efter fødslen. Din baby sover det meste af tiden og kan stadig “krølle sig sammen” på den helt nyfødte måde, når han eller hun er så lille. Det er helt perfekt til de sovende billeder.

Efter de ca. 12 dage bliver de små tit mere opmærksomme på deres omgivelser, på berøring og på lyde og de sover lidt mindre.

Alle babyer er unikke og der er ikke to fotosessions, der er ens. Nogle sover igennem det meste og andre har brug for flere pauser, spisning, og bleskiftning. Vi ved, der er forskel på børn og sørger for, at vi har tid til det hele, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Jeg anbefaler, at I booker et par måneder i forvejen, så vi er sikre på at vi har en ledig tid og vi har tid til at planlægge jeres fotosession. Vi elsker at finde frem til lige netop det udtryk, du ønsker dig allermest og som repræsenterer din familie bedst.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om selve fotograferingen, så klik her for mere information.

Hvis det er første gang, du skal book en tid til nyfødtfotografering, så er der god information i artiklen her omkring valg af fotograf.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT