Hvornår er det bedste tidspunkt til fotografering af min nyfødte baby?

Nyfødtfoto i studie
  • 0-3 mdr.
  • I studie eller i dit eget hjem
  • Du kan låne alt, hvad du skal bruge
LÆS MERE OM NYFØDTFOTOGRAFERING

Hvornår er det bedste tidspunkt

til fotografering af min nyfødte baby?

Nyfødtfotograferinger er mellem 0-3 måneder.

Hvis du gerne vil have din nyfødte i svøb og “krøllet” sammen, som kun de helt nyfødte kan så er det allerbedste tidspunkt 7-12 dage efter fødslen. Din baby sover det meste af tiden og kan stadig “krølle sig sammen” på den helt specielle nyfødte måde, når han eller hun er så lille. Det er helt perfekt til de sovende billeder. 

Efter ca. 12 dage bliver de små tit mere opmærksomme på deres omgivelser, på berøring og på lyde og de sover lidt mindre. Jo tættere de kommer på 3 mdr. jo mere kontakt er der og jo større chance for et lille smil.

Alle babyer er unikke og der er ikke to fotosessions, der er ens. Nogle sover igennem det meste og andre har brug for flere pauser, spisning, og bleskiftning. Uanset hvad, så indretter vi nyfødtfotograferinger efter jeres lille ny i rolige og trygge omgivelser i mit studie eller i jeres eget hjem.

Jeg anbefaler, at I booker et par måneder før jeres termin og så retter vi datoen til, så den passer, når I har født.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om selve fotograferingen, så klik her for mere information.

“Annitta er topprofessionel og formår at skabe ro og tryghed under en fotosession. Hun sætter god tid af og har 100% sin kunde i fokus. Jeg har fået taget graviditetsbilleder og billeder af min nyfødte datter og billederne sidder lige i skabet! De er perfekte. Helt klart en anbefaling herfra.”

Søs