lidt

OM MIG

HEJ

hvor er det dejligt, du er her

Jeg elsker at dokumentere kærlighed.

Lige fra de gravide maver til familier med store børn. Måske især nu fordi mine egne tre børn er ved at være voksne og jeg har haft Emma min svigerdatter siden hun var 16 år. Tiden og livet gør indtryk og jeg ved, hvor meget jeg selv holder af de billeder, vi har og jeg har oplevet al den glæde mine (fire) børn har haft af billeder fra de var små – det er yndlingsunderholdning at se sig selv – og at se sig selv sammen med sin familie og for mig er det er en kærlighedserklæring at give sin familie mulighed for at dele deres minder – helt fra dengang de var for små til selv at huske det.

Før jeg selv fik børn arbejdede jeg både i vuggestue og børnehave/integreret institution og jeg tror cirklen er ved at være sluttet nu, da jeg fotograferer intet mindre end livets mirakler.

Hverdagen er travl for os alle og at kunne skabe et åndehul, hvor du får billeder af din familie, minder for livet, hvor I kan nyde hinandens selskab eller beundre hvad din gravide krop kan – lifestylefotografering – hvor I er jer selv og jeg guider let undervejs – det er jeg så taknemmelig for.

DINE MINDER

elsker jeg at dokumentere.

Jeg kan rigtig godt li’ at dokumentere familier, som de er, lige nu, i dette øjeblik. Hvert trin i din rejse fra graviditet, nyfødt og familie. Jeres interaktioner og særlige bånd fanger jeg, mens jeg også guider og hjælper jer undervejs. Det vigtigste er, at I er sammen og at du som voksen ved, du kan tage det roligt her hos mig og der er tid og plads til leg og snackpauser, grin, kram og svingture.

Du kan se det som din unikke mulighed for at være tilstede sammen din familie uden at skulle tænke på alt muligt andet, imens I er her. Noget, der kan være svært at få tid til i hverdagen – så grib chancen for aktivt, sjovt og dejlig hjertevarmt samvær med dem, du elsker.

Det er dét, det handler om for mig: den naturlige latter, stille kram, kapløb og alt det, der gør din familie unik.

Og med den nye rolle som gravid, som mor, som familie er der vigtige øjeblikke.

Din smukke mave, de små nye liv, at fange deres perfekte små detaljer på en måde, de aldrig vil blive igen. De første skridt, elastikkerne på armene, deres smil.


Du vil se tilbage på dem resten af livet som én af de få ting, du har investeret i, det er nemlig dét, billeder kan – de kan få os til at føle igen og igen.

INSTA LOVE

FOLLOW

HOP PÅ VIP-LISTEN

Min VIP-liste får først mulighed for at booke minisessions, tilbud kun for VIP-listen, nyheder og meget andet godt – altsammen for at give mine VIPs de bedste muligheder for at dokumentere deres familieliv i alle stadier. Jeg spammer ikke, og du kan afmelde lige når du vil.

FÅ SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

Nyfødtportræt i studie

MELLEM RANDERS & HADSUND

Mit studie ligger på Hvilhusevej 91, 8970 Havndal. Midt i den smukke natur, tæt på strand, skov og marker.

VIP-listen

Få særlige tilbud, nyheder og meget mere. Du kan afmelde dig når som helst og jeg spammer ikke 🙂