PRIVATLIVSPOLITIK

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du udfylder en kontakt formular, køber et gavekort, kommunikerer på mine sociale medier eller skriver dig op på VIP-listen og samtidig når du bliver kunde til fakturering, ved emailkorrespondance osv. Når du afgiver dine oplysninger giver du samtidig samtykke til at vi kan behandle dine personoplysninger. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og dine oplysninger vil blive slettet.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Henvendelse herom kan ske til: Babysmoment@mail.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger:

Babysmoment v. Christensen Photography

Hvilhusevej 91

8970 Havndal

T: 21744408

Babysmoment@mail.dk