husk at du også selv skal eksistere på billeder

vi glæder os til at høre fra dig

Portrætter, der fortæller din historie og klæ'r dine vægge

Kontakt os

Du er kommet til det rette sted, når du ønsker dig portrætter af din gravide mave og din nyfødte eller din baby.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Faq

Jeg er klar til at booke, hvad skal jeg gøre?

01

Det er vores store fornøjelse at fotografere dig og din familie og vi er beærde over, at du har valgt os til din fotosession.  Bare udfyld formularen herunder eller send en mail direkte til fotografi@mail.dk - eller allerbedst: ring på 21 74 44 08. Hvis du skriver, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan få detaljerne på plads.

Hvor kan vi blive fotograferet?

02.

Stedet eller location, som det hedder på fotografsprog, er en stor del af dit færdige portræt. Vi fotograferer både i naturligt lys og med vores lysudstyr, så uanset om du vælger vores atelier, den smukke natur, dit hjem eller noget helt fjerde, så er du i sikre hænder. Når vi fotograferer udenfor anbefaler vi tidligt om morgenen eller sidst på dagen, her er det naturlige lys bedst til fotografering. Når vi fotograferer indenfor kan vi vælge om formiddagen, hvis vi bruger naturligt lys og benytter vi vores lys, så kan vi frit vælge imellem alle timer på dagen.

Hvornår er det bedst at tage billederne?

03

Alt afhængig af, hvor vi fotograferer - se ovenfor under "Hvor kan vi blive fotograferet" er der tidspunkter, der afhænger af lyset, men ellers er en god tommelfingerregel at nyfødte og babyer er mest friske om formiddagen. Hvis du er gravid er du måske også selv mest frisk om formiddagen - hvis din kæreste ikke har mulighed for at deltage om formiddagen og I booker en session efter arbejdstid, så kan det være en rigtig god idé, at du har en forholdsvis rolig dag og sørger for at få benene op lidt af tiden, hvis du har tendens til hævede fødder eller nemt bliver træt.

TIPS OG INFO OG GODE TILBUD

SKRIV MIG OP TIL GODT NYT

Mere om:

Følg os

KONTAKT

Ring på 21 74 44 08

Skriv på fotografi@mail.dk

eller udfyld formularen her

UDFYLD FORMULAR

OPLEVELSEN