Om

FAMILIEFOTOGRAFERING

FAMILIE

FOTOGRAFERING

Familiefotograferinger eller familiefotosessions er magiske i solnedgangen i den friske luft et smukt sted i naturen med en omgang tik eller kram i sofaen i mit studie i selskab med dem, du elsker allermest.

Der er plads til leg i naturen og mulighed for mere intime stunder i mit studie.

Der er ikke noget bestemt børnene skal. Jeg guider undervejs, men det vigtigste er, at du slipper forventningerne og bare nyder tiden med dine børn, hvor I ikke skal andet end være sammen. Leg, grin, kram og de gode billeder kommer helt af sig selv.

Priser fra 990,- kr.

HVAD ER DER MED I EN FAMILIEFOTOSESSION

  • FORBEREDELSESGUIDES
  • FOTOGRAFERING INKL. LÅN AF STRIK, KJOLER MM
  • ORDREKONSULTATION HER HOS MIG/UDVALGT OG SORTERET ONLINEGALLERI DU KAN VÆLGE UDFRA
  • SAMMEN MED DINE BESTILTE PRINT/FILER, SOM BESTILLES SEPARAT, FÅR DU OGSÅ EN APP MED PORTRÆTTERNE I

Input til tøj

For at gøre det lettere at være dig, så har jeg en klientgarderobe med over 20 smukke kjoler, kimonoer, nederdele og toppe, som du frit kan vælge imellem til dig. De er alle omhyggeligt udvalgt og de er megapopulære, fordi de er lækre at have på og følelsen af at vide, du er klædt rigtig godt på kan ses på billederne 🙂

Til din baby og dine børn har jeg kjoler, bukser, strik mm, som du kan supplere op med eller låne et helt sæt. Str. fra 0-9 år.

BOOK A CALL

Jeg er SÅ imponeret

over hvad du har fået ud af os på den korte tid og med de bump der nu var på vejen. Og hvordan vi er fanget i øjeblikke hvor vi bare er “os” og er i nu’et. Bliver helt rørt over at se det. Jeg har allerede kigget dem mange gange og kigger dem igen-og-igen. Har favorittet nogle af dem, men er ikke helt færdig. Johan har grint meget over gyngebillederne. Tusinde tak. – Nanna

Mit portfolie

insta love

FÅ SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

HOP PÅ VIP-LISTEN

Min VIP-liste får først mulighed for at booke minisessions, tilbud kun for VIP-listen, nyheder og meget andet godt – altsammen for at give mine VIPs de bedste muligheder for at dokumentere deres familieliv i alle stadier. Jeg spammer ikke, og du kan afmelde lige når du vil.

Nyfødtportræt i studie

MELLEM RANDERS & HADSUND

Mit studie ligger på Hvilhusevej 91, 8970 Havndal. Midt i den smukke natur, tæt på strand, skov og marker.

VIP-listen

Få særlige tilbud, nyheder og meget mere. Du kan afmelde dig når som helst og jeg spammer ikke 🙂