| |

En nyfødtfotosession hjemme

En nyfødtfotosession hjemme

Nyfødtfotografering i eget hjem

Mette & Gert

Jeg havde lige nøjagtig nået at fotografere Mettes runde mave, inden lillebror meldte sin ankomst, faktisk nåede vi slet ikke at se gravidbillederne her hos mig, før han kom 🙂

Mette og Gert har bygget hus om, så det var ret fedt at fotografere dem hjemme i det hus, der bliver rammen om deres familie de næste mange år.

Fordelen er, at du ikke skal pakke og ud af huset

Det er en temperamentssag om du helst vil fotograferes derhjemme eller i studiet, men når du vælger en fotografering i dit eget hjem, så slipper du for at skulle pakke og ud af døren, for jeg kommer til jer med det hele. Til gengæld skal du så have gjort det pænt derhjemme og vi skal inden have talt om, hvor det kunne være oplagt at tage billederne. Hos Mette og Gert kunne vi både være inde og ude selvom det ikke var sommer.

Nyfødtfotografering i eget hjem
Nyfødtfotografering i eget hjem
Nyfødtfotografering i eget hjem

Mette & Gerts Kamille & Albert

.

“Gert og jeg vil bare lige skrive tak endnu engang for de smukke billeder, vi er så glade for dem og kan se dem igen og igen – det var den bedste julegave🤩”

– METTE

MERE OM

NYFØDTFOTOGRAFERINGER

FÅ SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

HOP PÅ VIP-LISTEN

Min VIP-liste får først mulighed for at booke minisessions, tilbud kun for VIP-listen, nyheder og meget andet godt – altsammen for at give mine VIPs de bedste muligheder for at dokumentere deres familieliv i alle stadier. Jeg spammer ikke, og du kan afmelde lige når du vil.

Nyfødtportræt i studie

MELLEM RANDERS & HADSUND

Mit studie ligger på Hvilhusevej 91, 8970 Havndal. Midt i den smukke natur, tæt på strand, skov og marker.

VIP-listen

Få særlige tilbud, nyheder og meget mere. Du kan afmelde dig når som helst og jeg spammer ikke 🙂