VELKOMMEN

I MIT STUDIE

Kom ind, smid skoene, vær der for hinanden og så sørger jeg for resten 🙂

Studiet ligger lidt nord for Randers, og jeg fotograferer både i naturligt lys og med studielys. Studiet er lyst med et stort vinduesparti og farverne er bløde og naturlige og der er dejligt varmt, trygt og privat.

Jeg vil gerne skabe naturlige, organiske og tidløse portrætter til dig og en rolig og glad fotosession, hvor I føler jer godt tilpas.

Når du og din baby/familie er faldet til, kan du gå på opdagelse i klientgarderoben, hvor der er lyse og matte, naturlige jordfarver og bløde strik i naturlige materialer.

Du kan få kaffe, te, kakao og kolde drikke. Og der er mulighed for at at varme flaske.

Studiet er perfekt til gravidfotosessions, nyfødtfotosessions, babyfotosessions og små familiefotosessions. Til større familiefotosessions vil jeg anbefale, at vi fotograferer on-location ude i naturen eller hjemme hos dig 🙂

KLIENT GARDEROBE

TIL DIG

Du får over 20 kjoler, kimonoer mm at vælge imellem, så du kan føle dig godt tilpas.

Kjolerne er nøje udvalgt og flere af dem er designet til at matche min måde at fotografere på. De er udvalgt efter deres look, hvor dejlige, de er at have på og sidst, men ikke mindst efter at klæde din krop, efterhånden, som den forandrer sig.

Med klientgarderoben behøver du ikke selv at investere i nyt og det er samtidig tidsbesparende – og det er derfor, du kan låne kjoler og tøj hos mig.

HOP PÅ VIP-LISTEN

Min VIP-liste får først mulighed for at booke minisessions, tilbud kun for VIP-listen, nyheder og meget andet godt – altsammen for at give mine VIPs de bedste muligheder for at dokumentere deres familieliv i alle stadier. Jeg spammer ikke, og du kan afmelde lige når du vil.

FÅ SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

Nyfødtportræt i studie

MELLEM RANDERS & HADSUND

Mit studie ligger på Hvilhusevej 91, 8970 Havndal. Midt i den smukke natur, tæt på strand, skov og marker.

VIP-listen

Få særlige tilbud, nyheder og meget mere. Du kan afmelde dig når som helst og jeg spammer ikke 🙂