DINE

SPØRGSMÅL

Imellem uge 28 og uge 32 passer for de fleste rigtig godt. Så er din mave flot synlig og du har endnu ikke gener som f.eks. vand i kroppen. Hvis du venter tvillinger skal du booke tidligere i din graviditet.

Hvis du er længere henne i din graviditet, så fortvivl ikke, vi kan få de smukkeste portrætter af din mave helt frem til fødslen 🙂

Et rigtig godt tidspunkt er inden din nyfødte er 14 dage gammel. Hvis I alle har det godt og er friske, vil jeg anbefale omkring 7-12 dage. Efter 14 dage er din lille nye guldklump mere vågen, så hvis du ønsker portrætter, hvor din nyfødte både sover og er vågen er tiden inden de 14 dage den bedst egnede. 

Du kan kontakte os inden din fødsel, hvor vi booker en forventet tid og så kan du holde os opdateret om jeres lille ny efter fødslen, så finder vi en ny passende dag, hvis den første ikke længere passer.

Mange små er mest friske om formiddagen, så jeg anbefaler fotografering om formiddagen.

Det er op til dig 🙂

Jeg anbefaler fotosessions indenfor med din nyfødte, da de er følsomme for temperatursvingningerne udenfor. Men en dejlig varm dag i Danmark er helt bestemt magisk med din nyfødte udenfor.

Når du er gravid kan vi kan få diversitet og en magisk stemning udenfor til sunset sessions, og hvis du bedre kan lide kontrollerede forhold, så er vores studie at foretrække.

Du kan også vælge fotograferingen hjemme hos dig selv. Indenfor eller udenfor.

En fotosession med din gravide mave tager ca. 1-2 timer – afhængig af location og antal tøjskift.

En fotosession med din nyfødte tager ca. 3 timer – med masser af tid til at spise og skifte ble og tage det helt i babys tempo. Stille og roligt og hyggeligt.

En fotosession med din baby tager ca. en time – også med god tid og vi tager det i din babys tempo, så får vi de allerbedste portrætter 🙂

En familiefotosession tager ca. 1-2 timer, afhængig af tøjskift og antal personer.

God tid, først og fremmest 🙂

Lån af alt det tøj, du har lyst til. Jeg har smukke kjoler, lækre strik og meget, meget mere.

Jeg har fine wraps, tæpper, puder mm. som vi kan bruge både i studiet og i naturen.

Du får mine guides tilsendt, så du har fået alle mine bedste tips til at forberede dig, så du får allermest ud af din fotosession hos mig.

Efter din fotosession: Soft-proofing af dine billeder, så de er sorteret og farvekorrigeret, når du skal vælge. Inkluderet er også en ordrekonsultation her hos mig, hvor du har god tid til at se og udvælge dine billeder på storskærm og har mulighed for at stille spørgsmål og se produkter mm .

Du får mine guides, som er fyldt med tips til dig og din familie, så i får mest muligt ud af jeres fotosession hos mig.

Ja, jo flere, jo bedre 🙂

Du kan bestille filer, print, album, bokse, væggallerier, rammer, akrylblokke og meget mere. Vi printer selv mange af vores print og har et meget stort udvalg af produkter. Lækre italienske håndlavede bokse, fotoalbum, ægte trærammer, klassiske print, passepartout og meget mere.

Ja, det gør du.

Vi har telefonen med os overalt – og nu har du også dine portrætter med dig overalt 🙂

Der går max. 3 uger fra du har bestilt til du modtager dine billeder.

Det kan tage en lille smule længere tid med album eller specialbestillinger.

Du kan se priserne på siderne Gravid, Nyfødt og familie – der er forskellige priser for fotograferinger i studie og i naturen. Inkluderet i prisen er lån af alt det tøj, du har lyst til. Du får mine guides tilsendt, så du har fået alle mine bedste tips til at forberede dig, så du får allermest ud af din fotosession hos mig. Soft-proofing af dine billeder, så de er sorteret og farvekorrigeret, når du skal vælge. Inkluderet er også en ordrekonsultation her hos mig, hvor du har god tid til at se og udvælge dine billeder på storskærm og har mulighed for at stille spørgsmål og se produkter mm .

Når du bestiller din fotosession modtager du en faktura, og når du har betalt har du sikret dig din dato.

Pakker, print, filer osv. betales separat, når du har valgt dine favoritter.

HOP PÅ VIP-LISTEN

Min VIP-liste får først mulighed for at booke minisessions, tilbud kun for VIP-listen, nyheder og meget andet godt – altsammen for at give mine VIPs de bedste muligheder for at dokumentere deres familieliv i alle stadier. Jeg spammer ikke, og du kan afmelde lige når du vil.

FÅ SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL

Nyfødtportræt i studie

MELLEM RANDERS & HADSUND

Mit studie ligger på Hvilhusevej 91, 8970 Havndal. Midt i den smukke natur, tæt på strand, skov og marker.

VIP-listen

Få særlige tilbud, nyheder og meget mere. Du kan afmelde dig når som helst og jeg spammer ikke 🙂